Καρέκλα Conan pakoworld φυσικό ξύλο oξιάς-έδρα φυσικό σχοινί 52x46x78εκ
Κωδικός:
281-000001
Εταιρεία:

Αποστολή σε 4 έως 10 ημέρες
Περιγραφή

Καρέκλα Conan pakoworld φυσικό ξύλο oξιάς-έδρα φυσικό σχοινί 52x46x78εκ

Ψάχνετε ένα κάθισμα κλασσικής και ταυτόχρονα μοντέρνας αισθητικής που να εντυπωσιάζει; Κατασκευασμένο με σύγχρονα υλικά; Ανθεκτικό, άνετο αλλά και με την δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων;
Σταματήστε να ψάχνετε, η Conan είναι εδώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
* Κατασκευασμένη σκελετού από ξύλο οξιάς εξαιρετικής ποιότητας.Η οξιά είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και σκληρό ξύλο, γνωστό για την υψηλή του ποιότητα και αισθητική. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή έπιπλων, δαπέδων, κατασκευαστικών έργων και άλλων ξυλουργικών εφαρμογών λόγω της αντοχής του και της όμορφης υφής του.
* Πλάτη κατασκευασμένη από Plywood. Το "plywood" είναι ένας τύπος ξύλου που αποτελείται από λεπτά φύλλα ξύλου που έχουν συντεθεί μεταξύ τους με ειδικές τεχνικές κόλλησης. Τα φύλλα αυτά, γνωστά και ως φύλλα κοντραπλακέ, είναι τοποθετημένα με εναλλαγή των ίνων του ξύλου μεταξύ τους, προσφέροντας έτσι στο υλικό μεγάλη αντοχή σε τάσεις και στρες.
* Έδρα επνδυμένη με σχοινί υψηλής ποιότητας με αντοχή στην φθορά και στον χρόνο.
* Οι καταλήξεις των ποδιών διαθέτουν προστατευτικά πλαστικά καλύμματα για την προστασία του πατώματος από ανεπιθύμητες φθορές.
* Προσφέρεται σε χρώμα φυσικό.

Διάσταση προϊόντος:
Μήκος: 52 εκ
Πλάτος: 46 εκ
Ύψος: 78 εκ
Ύψος έδρας: 45 εκ
Βάθος έδρας: 40 εκ

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται μονταρισμένο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

TIMH
105.00€
ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Σχετικά Προϊόντα