Μεταφορικά

Η αποστολή των προϊόντων διενεργείται μέσω των εταιρείων Easy Mail, COURIER CENTER,  ή μέσω των ΕΛΤΑ COURIER.

 

Παραλαβή από σημείο BOX NOW.

Η υπηρεσία αφορά παραλαβή - μεταφορά και παράδοση αποστολών με τη χρήση Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (AΜΠ) θυρίδες της BOX NOW. 

 

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους ή 2€ με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, Θεσσαλονίκη κέντρο και Κόρινθο είναι 12€ ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

 

Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 3 -5 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα  είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες. 

 

Τα μεταφορικά για Κύπρο είναι 20€ ανεξαρτήτου βάρους και αξίας παραγγελίας. Από τις αποστολές στην Κύπρο εξαιρούνται τα έπιπλα και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού. 

 

Για αποστολές στην Κύπρο ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοση είναι 8-12 εργάσιμες ημέρες συν τις ημέρες που αναγράφεται στο κάθε προϊόν ξεχωριστά σαν χρόνος αποστολής.

 

Παραλαβή από τα γραφεία μας. 

Μπορείτε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε την παραλαβή από τα γραφεία μας. 

Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη στα γραφεία μας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες που μπορείτε να την παραλάβετε.