Wax Melts Κερί Σόγιας 100gr Με Άρωμα Πορτοκαλιού 24106
Κωδικός:
24106
Εταιρεία:

Άμεσα διαθέσιμο
Περιγραφή
Wax Melts από κερί σόγιας με άρωμα πορτοκαλιού. Ένα αγαπημένο άρωμα εσπεριδοειδών! Το ζωντανό και γλυκό του άρωμα μας τονώνει και απομακρύνει την περιττή ένταση - Βάρος: 100gr.

Το Wax Melts είναι μικρά, αρωματικά κομμάτια κεριού σόγιας που έχουν σχεδιαστεί για να λιώνουν σε θερμαντήρα κεριού για να απελευθερώσουν ένα ευχάριστο άρωμα στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτές οι αρωματικές απολαύσεις προσφέρουν μια εναλλακτική στα παραδοσιακά κεριά, παρέχοντας έναν άψογο τρόπο για να απολαύσετε μαγευτικές μυρωδιές σε όλο το σπίτι σας.

Τα προσεκτικά επιμελημένα αρώματα στοχεύουν να προκαλούν διαφορετικές διαθέσεις, αναμνήσεις ή ατμόσφαιρες, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα οποιουδήποτε δωματίου.

Για να τα χρησιμοποιήσετε απλώς τοποθετήστε ένα ή περισσότερα κομμάτια σε καθαρό και στεγνό αρωματιστή. Τοποθετείστε ένα ρεσώ και καθώς το κερί θερμαίνεται απαλά, απελευθερώνει την αρωματική του ουσία, γεμίζοντας το δωμάτιο με ένα ευχάριστο άρωμα. Η διαδικασία δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά επιτρέπει επίσης την εύκολη προσαρμογή, καθώς οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν διαφορετικά αρώματα για να δημιουργήσουν μοναδικά μείγματα αρωμάτων προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις τους.

Τα Wax Melt έχουν κερδίσει δημοτικότητα λόγω της ευελιξίας, της μακροζωίας και της ασφάλειάς τους. Δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνουν ανοιχτή φλόγα και προσφέρουν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά κεριά. Επιπλέον, η έλλειψη φυτιλιού σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αιθάλης ή καπνού, με αποτέλεσμα μια πιο καθαρή και ελεγχόμενη εμπειρία αρώματος.

Είτε χρησιμοποιούνται για χαλάρωση, αρωματοθεραπεία ή απλώς για να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου, τα Wax Melt έχουν γίνει μια αγαπημένη επιλογή αρώματος για το σπίτι. Η ποικιλόμορφη γκάμα αρωμάτων, τα καλλιτεχνικά σχέδια και η φιλική προς τον χρήστη φύση τους τα καθιστούν δημοφιλή επιλογή για όσους αναζητούν έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο να εμποτίσουν το περιβάλλον τους με ελκυστικά αρώματα.

TIMH
8.50€
ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Σχετικά Προϊόντα