Ξηρό Λάδι Προσώπου Με Αντιρυτιδικά Συστατικά Eladion 30ml Zelia Cosmetics Ε01
Κωδικός:
zelia_Ε01
Εταιρεία:

Άμεσα διαθέσιμο
26.00€
Περιγραφή

Το αντιρυτιδικό ξηρό λάδι προσώπου ‘FACE OIL ELADION’ είναι ένα premium λαδάκι, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αμινοξέα που ενισχύουν την οξυγόνωση των κυττάρων, που συμβάλλουν συστηματικά στην ανανέωση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας. Είναι ένας πολυδύναμος συνδυασμός τριάντα φυσικών λαδιών, αιθερίων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων με εξαιρετικές αντιρυτιδικές, ενυδατικές και επανορθωτικές ιδιότητες. Αποτελεί  αναπόσπαστο φυσικό προϊόν καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας. Tα 100% φυσικά και βιολογικά συστατικά του, αναπλάθουν την επιδερμίδα, αυξάνουν το πάχος της και απαλύνουν την όψη των πόρων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παράλληλα υποστηρίζουν την παραγωγή βιταμίνης D από το δέρμα, προλαμβάνουν την αφυδάτωση και επαναφέρουν στιλπνότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο λαδάκι ανήκει στην κατηγορία των Clean Beauty Products, που είναι τα δερμοκαλλυντικά με πρώτες ύλες στο σύνολό τους φιλικές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Παράγεται στην Ελλάδα, και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το αντιρυτιδικό ξηρό λάδι προσώπου ‘FACE OIL ELADION’  περιέχει:

Κυριότερα Έλαια-βούτυρα: Αμυγδαλέλαιο, Ριζέλαιο, Σταφυλοσπορέλαιο, Ηλιανθέλαιο, Σησαμέλαιο, Jojoba, Μακαντάμια, Νυχτολούλουδο, Καροτέλαιο, Kukui Nut, Αγριοτριανταφυλλιά, Tamanu, Καριτέ, Αργκάν, Σμέουρο.

Εκχύλισμα Αχιλλέας. Έχει αντιβακτηριδιακές, στυπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ενυδατώνει και ρυθμίζει την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας. Βοηθά στην αναγέννηση των ιστών.

Εκχύλισμα Αμαμελίδας. Πλούσιο σε ταννίνες και φλαβονοειδή, βοηθά στην αντιοξειδωτική προστασία και επανόρθωση του δέρματος. H Αμαμελίδα προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ελάστωση, που είναι η εκφύλιση του ελαστικού ιστού της επιδερμίδας.

Εκχύλισμα Καλέντουλας. Με εξαιρετική ενυδατική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, καταπραϋντική και επουλωτική δράση. Ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία ατοπικών δερματικών προβλημάτων.

Τριγλυκερίδια καπρυλικού/καπρικού οξέος. Μια εξαιρετική μαλακτική ουσία αλλά και διαλύτης βιταμινών και άλλων ενεργών συστατικών, με μεγάλη αντοχή στην οξείδωση. Δημιουργεί φίλμ στην επιφάνεια του δέρματος, μειώνοντας την διαδερμική απώλεια νερού.

Σκουαλάνιο. Συστατικό του ελαιόλαδου, με αντιγηραντικές ιδιότητες. Αναζωογονεί τα κύτταρα προλαμβάνοντας την αφυδάτωση και επαναφέροντας στο δέρμα στιλπνότητα και ευλυγισία.

Dragon’s Blood. Ενεργοποιεί την αναδόμηση της επιδερμίδας. Βοηθά στην επούλωση ουλών.

Αιθέρια έλαια. Παλμαρόζα, Tea Tree, Λιβάνι, Φασκόμηλο, Πατσουλί, Νερολί και Γεράνι

Το αντιρυτιδικό ξηρό λάδι προσώπου ‘FACE OIL ELADION’  δεν περιέχει Συνθετικά λάδια και συντηρητικά. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ