Αφρός Καθαρισμού Προσώπου Dione 150ml Zelia Cosmetics F01
Κωδικός:
zelia_F01
Εταιρεία:

Άμεσα διαθέσιμο
19.50€
Περιγραφή

O ενεργός Αφρός Καθαρισμού προσώπου DIONE αφαιρεί σμήγμα, μακιγιάζ και ρύπους, ενώ συγχρόνως περιποιείται και υποστηρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν ξηραίνει. Είναι πλούσιος σε στυπτικά συστατικά, που απομακρύνουν τους παράγοντες που προκαλούν ανάπτυξη μικροοργανισμών και βακτηρίων, καταπραΰνει το δέρμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Περιέχει φυσικούς παράγοντες αφρισμού και είναι μη φαγεσωρογόνος. Ο αφρός καθαρισμού ανήκει στην κατηγορία των Clean Beauty Products, που είναι τα δερμοκαλλυντικά με πρώτες ύλες στο σύνολό τους φιλικές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Παράγεται στην Ελλάδα και είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Ο Αφρός Καθαρισμού προσώπου Cleansing Face Foam DIONE αποτελείται από 98.00% φυσικής προέλευσης συστατικά και βιταμίνες.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΞΗΡΟ, ΜΙΚΤΟ Ή ΛΙΠΑΡΟ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ ΔΕΡΜΑ.

Ο Αφρός Καθαρισμού Προσώπου Cleansing Face Foam DIONE περιέχει:

  • Ανθόνερο Αμαμελίδας. Έχει καθαριστική και στυπτική δράση. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, τονώνει το δέρμα και ανακουφίζει από ερεθισμούς.
  • Aloe Vera. Με ενυδατικές, μαλακτικές, αντι-φλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και έχει ήπια αντιισταμινική δράση. Περιέχει βιταμίνες και αμινοξέα.
  • Panthenol-D (προβιταμίνη Β5). Παρέχει βαθιά ενυδάτωση και επιταχύνει την επούλωση επιφανειακών ουλών
  • Αιθέρια έλαια Tea tree, φασκόμηλου, δενδρολίβανου, χαμομηλιού. Έχουν αντιμικροβιακές, αντισηπτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Αιθέριο έλαιο Γεράνι. Βοηθάει την ισορροπία μεταξύ ξηρότητας και λιπαρότητας του δέρματος.

Ο Αφρός Καθαρισμού Προσώπου DIONE δεν περιέχει Sulfates (SLS, SLES), συνθετικές σιλικόνες και πολυακρυλικά, παραβένες (parabens), συνθετικά έλαια (mineral oils), ΒΗΤ, ΒΗΑ, φθαλικά παράγωγα και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ